Víztisztító kancsók, Bobble, Brita és Laica kancsók szénszűrővel.

 

Vízszűrő kancsó: egy korty egészség

 

Szeretne mindennap tiszta ivóvizet adni a családjának? Elege van a cukros üdítőkből, az ásványvizes palackok cipeléséből? Mit szólna ahhoz, ha mindezt megtehetné pusztán a vízcsap elfordításával? Ez lehetséges, és csupán egy vízszűrővel ellátott kancsóra van szüksége hozzá!

A vízszűrős kancsó különleges vízszűrőinek köszönhetően kemikáliáktól és szennyeződésektől mentes, teljesen megtisztított vizet ihat mindennap - csak egy mozdulat és kész!

A vízszűrős kancsó rendkívül nagy előnye, az egyszerű működésen és kezelhetőségen túl, hogy óvja az egészségét és nem terheli a környezetet fölöslegesen. Gondoljon bele, hogy egy vízszűrős kancsó használatával mennyi időt és fáradtságot spórolhat meg, hiszen nem kell többé nehéz palackozott vizet cipelnie és gondoskodnia az üres műanyagüvegek eltávolításáról. Hosszú távon tetemes mennyiségű műanyagpalacktól kímélheti meg a környezetet, és teheti egyúttal kényelmesebbé az életét is!

Cserélhető szűrő, egyszerű tisztítás, tiszta víz: ezt kínálja Önnek egy vízszűrős kancsó!


Öntsünk tiszta vizet a pohárba!


Lehetőségeinkhez mérten tanácsos mindig a legtisztább vizet fogyasztanunk, ezzel óvva egészségünket. Erre remek lehetőséget kínálnak a flakonos vizek, ám ezek hosszú távú fogyasztása elég költséges lehet egy kisebb család esetében is, a keletkező hulladékról nem is beszélve.

A vízszűrő kancsók remek megoldást jelentenek egy egész család vízellátásának biztosítására, és ehhez semmi másra nincs szükség, csak időnként egy szűrőcserére. Természetesen a felhasználási területei itt nem merülnek ki.

A vízszűrő kancsónkkal tisztított vizet alkalmazhatjuk főzéshez, ezzel javítva ételeink minőségét. Sőt kávéfőzéshez is sokkal alkalmasabb, mivel így sokkal kisebb az esélye, hogy kávéfőzőnk vízköves lesz, és a szennyeződések is sokkalta lassabban telepszenek meg benne. Különböző bárok és kávézók elengedhetetlen eszköze is egyben, ahol a kávéfőzők épsége kiemelt fontossággal bír.

Vásároljon tőlünk vízszűrő kancsót és élvezze a színtiszta víz adta előnyöket otthonában! A mi termékeinkkel mindezt olcsón és hatékonyan teheti meg!

Vízszűrő kancsó

Megtekintés Rács Lista

6 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

6 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe