Paypal fizetés

Mi az a PayPal™?

A PayPal™ a legbiztonságosabb internetes fizetési mód! A PayPal a világ legnépszerűbb online fizetési módja, több mint 150 millióan használják a világ 190 országában. A népszerűsége valószínűleg az egyszerűségéből fakad, hiszen mindössze egy email címre van hozzá szükségünk. Amennyiben rendelkezik PayPal számlával, az internetes vásárlások során még arra sincs szükség, hogy bankkártya adatait minden egyes vásárláskor megadja.
Ha nincs PayPal számlája, dombornyomott bankkártyájával akkor is biztonságosan fizethet a PayPal oldalán keresztül. Sajnos a PayPal jelenleg még nem rendelkezik magyar nyelvű felülettel, de a fizetés menete megegyezik az online bankkártyás fizetésével, így sokan ismerősnek találják majd.

Hogyan történik a fizetés?

Amikor a Zöld Bazár webáruházban kiválasztott terméket/termékeket szeretné kifizetni, a fizetés utolsó fázisában átléptetjük a PayPal™ oldalára, ahol két lehetősége van:
-Ha már rendelkezik PayPal™ fiókkal, csak be kell lépnie PayPal™ felhasználói nevével (ez az e-mail címe) és jelszavával, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynia azt.
-Ha még nem rendelkezik PayPal™ fiókkal, akkor használja a felugró PayPal űrlap jobb oldalán található „Don’t have a PayPal account?” gombot, így egyszerűen fizethet a dombornyomott VISA, MasterCard, American Express, Discover bankkártyájával. A megrendeléskor megadott tételek, adatok, árak automatikusan megjelennek az űrlapon.
A PayPal számla létrehozása ingyenes és természetesen a PayPal-lal történő fizetés sem jelent a vásárlónak extra kiadást.

Segítség a Paypal-lal történő fizetéshez

Country: Az ország, ahol a bankkártya ki lett állítva.
Card Number: A bankkártya száma.
Expiration Date: A bankkártya lejárati ideje hh/éé sorrendben, ahogy ezt általában a bankkártyán is megadják.
CSC: A kártya hátoldalán található háromjegyű biztonsági kód (az aláírás mező felett jobbra).
First name: Vezetéknév
Last name: Keresztnév
Address line 1: Lakcím (utca, házszám, ajtó stb.)
Address line 2 (optional): Ez az egyetlen nem kötelezően kitöltendő mező.
City: Város
State / Province / Region: Állam, tartomány, régió
Postal code: Irányítószám
Telephone: Azt a telefonszámot érdemes megadni, amelyen a bank elér probléma esetén.
E-mail: e-mail cím, ide érkezik a visszaigazolás
Choose a PayPal password: Válasszon egy jelszót
Re-enter password: Újra írja be a jelszót.
Agree and continue: Ezt a gombot nyomja meg a vásárlás befejezéséhez.