Környezetbarát kozmetikumok, natúrkozmetikumok és biokozmetikumok

 

Natúrkozmetikumokkal a természetes szépségért!

A szépség mindnyájunknak fontos, ám a mai rohanó világban gyakran háttérbe szorítja a valóban fontos dolgokat, mint például a természetességet és az egészséget. A ma kapható arckrémek, kozmetikumok és sminkek 90%-a mesterséges alapanyagokból készül, és csak elvétve található bennük természetes összetevő - pedig a természetes szépítőszerek valóban használnak, nem csak látszatra.

A testápolók csomagolásáról ismerős lehet például a kakaóvaj vagy a shea vaj, ám azt már kevesen tudják, hogy ezek a termékek önmagukban sokkal hatásosabbak, sőt, akár házi kozmetikumok alapanyagaként is szolgálhatnak.

A fluormentes fogkrémek nem rombolják fogunk természetes dentin rétegét, a himalájai sóból készült szappan pedig egyenesen csodát művel a zsíros és a száraz bőrrel egyaránt.

Viselje gondját Ön is bőrének, és használjon természetes kozmetikumokat! Válogasson kínálatunkból, és ha már weboldalunkat böngészi, ne felejtse el Bubble kulacs, vízszűrős kancsó, valamint összehajtható táska kínálatunkat is megnézni!

Natúrkozmetikum, biokozmetikum

Megtekintés Rács Lista

1-9/26 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/26 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe