Vízszűrős Bobble palack és Bobble filter      

 

Környezettudatosság és egészség egy kulacsba zárva!

Napjainkban számtalan lehetőség van arra, hogy védjük természetünket és tegyünk valamit egy szebb, környezettudatosabb világért. Minden vásárlás alkalmával döntést hozzunk arról, hogy eldobható, vagy a későbbiekben újrahasznosítható terméket vásárolunk.

Ha az utóbbit választjuk, akkor mi is elősegítjük a fenntartható fejlődést, mivel olyan újrahasznosított terméket veszünk, amely hulladékként újfent átalakítható nyersanyaggá, ezáltal csökkentve a természetes anyagok felhasználását.

A víz az egyik legfontosabb természeti kincsünk és éltető elemünk. Fontos, hogy naponta mindig a megfelelő mennyiséget vigyük be a szervezetünkbe. Ebben áll a segítségünkre a vízszűrős Bobble kulacs, amely száz százalékban újrahasznosított anyagokból készül. Legfontosabb tulajdonsága, hogy aktív szénszűrővel rendelkezik, amely megtisztítja a vizet a klórtól és számtalan más szennyeződéstől.

A vízszűrős Bobble kulacs formai kivitelezése rendkívül praktikus, hiszen dizájnos kialakítása mellett, kényelmes fogást biztosít.

Tekintse meg termékeink széles kínálatát, és tegyen Ön is a környezetért, vásároljon újrahasznosítható vízszűrős kulacsot!

Vízszűrős Bobble kulacs

Megtekintés Rács Lista

6 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

6 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe