Aqua Licious holland gyártmányú újrahasznosítható és összehajtható, BPA mentes kulacs, kifejezetten vízfogyasztásra.

Öko palackkal az egészségért és a környezet védelemért!


A kiegyensúlyozott, egészséges élethez nem csak arra kell figyelnünk, mit eszünk, de arra is, hogy milyen folyadékkal gondoskodunk szervezetünk hidratáltságáról. Természetesen az sem mellékes tényező, hogy a napi adag tiszta, éltető vizet miből fogyasztjuk el.

Az Aqua Licious kulacsok forradalmian új megoldást kínálnak a víztárolás világában. Ha Ön nemcsak a saját és családja egészségét viseli szívén, de a környezet védelemért is naponta aktívan tesz, akkor ezek a kulacsok nem hiányozhatnak az Ön konyhájából sem.

Az Aqua Licious kulacsok nem tartalmaznak környezetre és egészségre káros anyagokat, praktikusak és még dizájnosak is. Ideálisak sport kulacs szerepének betöltésére, de a gyermek iskolatáskájában is ott a helyük vagy a munkába is magunkkal vihetjük őket. Ez a különleges öko palack könnyű, és a kiürülése után sem foglal fölösleges helyet, hiszen egyszerűen feltekerhető.

Az esztétikus mintákkal dekorált Aqua Licious öko palackok minden környezet- és egészségtudatos ember otthonának alapdarabjait képezik, és így nem hiányozhatnak az Ön otthonából sem! Bátran rendeljen termékeink közül!

Aqua Licious kulacs

Megtekintés Rács Lista

1-9/12 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/12 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe