Blogger
Google+
Youtube
Zöld Bazár -
környezetbarát termékek webáruháza

Környezetbarát táska

Ha unja már a drága műanyag zacskókat!

Nem mindeni annyira felkészült, hogy mindig hordjon magával bevásárlótáskát, hiszen talán nem is tervezett nagyobb bevásárlást aznapra, csak beugrott a boltba és hamar tele lett a kosár.

Ilyenkor természetesen bevásárlótáskára is kell külön költenünk a vásárlás után, hogy hazavihessük termékeinket. De az ilyenkor vásárolt műanyag táskák nem feltétlenül tartósak, drágák, és még csak nem is környezetbarát megoldások.

Ha szeretne környezettudatos lenni és nem szeretne már több pénzt költeni, csak mert éppen úgy alakult, hogy mégis megejtette a tervezettnél előbb a bevásárlást, tekintse meg öko bevásárlótáskáinkat! Mivel tudnak többet és miért környezetbarátak? Általában vászonból vagy újrahasznosított műanyagból készülnek, rendkívül strapabíróak, és ami a legjobb, hogy nem is foglalnak sok helyet, nem nehezek, így mindig magunknál tarthatjuk. Mintha ott se lenne, ám ha kell, mégis ott van.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, tekintse meg öko bevásárlótáskáink széles kínálatát!

 

Bevásárlás környezettudatosan

A műanyag zacskók hátrányai közismertek, ennek ellenére mégis több milliárd darabot használunk el egy nap alatt világszerte. Ez kifejezetten káros a környezetünkre nézve, mivel ezeknek a zacskóknak a döntő hányada még csak nem is újrahasznosítható, ha véletlenül mégis az, akkor is elég kevés rá az esély, hogy újrahasznosításra is kerülnek.

Ha mégis figyelünk arra, hogy újrahasznosítható zacskókat vegyünk, és azokat a használat után a megfelelő szeméttárolóba tegyük, akkor is fennáll egy probléma, mégpedig az ár. Ha csak heti két- három ilyen zacskót vásárolunk, már az is több tízezer forint lehet évente. A legjobb megoldás, ha az összehajtható táskákat választjuk, melyek akár évekig is használhatóak, és nem utolsó sorban környezetbarát anyagokból készülnek. Az ökológia jelentőségen felül az összehajtható táskák akár kiegészíthetik egyéni megjelenésünket, mivel több száz különféle mintában hozzájuk juthatunk. Mindennapos használatuk egyszerű, ha nincs rájuk szükségünk, csak egyszerűen összehajtjuk, és eltesszük őket a táskánkba vagy akár a zsebünkbe.

Ha egy egyedi, mégis környezettudatos, a mindennapokban is hasznos kiegészítőre vágyik, akkor vásároljon összehajtható táskákat kínálatunkból!

Oldalanként
Oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Set Descending DirectionOldalanként
Oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Set Descending Direction