Blogger
Google+
Youtube
Zöld Bazár -
környezetbarát termékek webáruháza

Bemutatkozás

A Kockás képregényújságban a 80-as években volt egy kedvenc PIF részem. Pif és a család elmennek vásárolni az akkor még általam nem ismert szupermarketban, ahol éppen egy olyan - nagyon direkt vásárlásösztönző - akció folyik, amelyben az a vásárló nyer, aki a legtöbb zöld színű árut viszi a kasszához a megadott időpontig. Persze Pif-ék másodiknak futnak be, de akkor a drámai csúcsponton Tonton(vagy Cézár) elzöldült fejére mutat Pif és ezzel ők nyerik meg a versenyt!

 

Most ez a vállalkozás is valami hasonló versenyben próbál beszállni. Célunk a minél több zöld termék összegyűjtése.

 

A 2011 nyarán alakult Eco Gift Hungary Kft. családi vállalkozás Budapestről. A környezettudatos vásárlók számára ma már Magyarországon is sok- sok választási lehetőség van, ha kozmetikumokról, higiéniai termékekről vagy akár élelmiszerekről van szó. Mi ezt a választékot szeretnénk gazdagítani, kiegészíteni termékkínálatunkkal.

 

A www.zoldbazar.hu webáruház kínálatában szereplő termékek legalább egy zöld szempontnak megfelelnek az alábbiak közül:
újrahasznosított alapanyagból készülnek
újrahasznosítható
természetes, organikus, lebomló alapanyagból készülnek
energiatakarékos termékek
kézműves termék, ami nem tömeggyártás eredménye
A termékek adatlapján minden esetben a fenti ikonok segítségével jelezzük, hogy mitől is környezetbarát, mitől zöld az adott termék.

 

Célunk, hogy idővel minél több, minél sokszínűbb, minél egyedibb környezetbarát termékkel lépjünk a piacra, hogy a hétköznapi életünk különböző területein használt tárgyakat fokozatosan lecserélhessük azok öko változataira.

Zöld Bazár